Български Italiano GermanFrench
+359 877 977045
bazanova.manager@gmail.com

Фирма за AL и PVC прозорци и врати, външни и вътрешни щори

Фабрика за дограма БАЗА НОВА ООД, Варна - AL и PVC дограма, фасади, парапети, дървени щори.
Контакти

БАЗА НОВА ООД

адрес: гр.Варна, България

Mob: 0888311148 (ENG.)

0877 977045 (ITA.)

0877 977024 (FRA.)

е-mail:

bazanovaltd@gmail.com

bazanovaltd2@gmail.com

 

e-mail:
bazanovaltd@gmail.com

Щори, Дървени щори

дървени щори Бамбос    Щори "BAMBOSS" са изработени от един от най-устойчивите материали в природата- бамбук. Хоризонталните бамбукови щори  са все по-предпочитано решение за управлението на светлината в помещението,защото са:

  • Лесни за монтаж, само с две кутии, които се монтират на стена, таван или стъклодържател. Кутиите могат да се отварят за сваляне на щората за улеснено почистване  и след  това да се затворят отново.
  • Произведени от естествен материал могат  да бъдат рециклирани на 100%.
  • Комбинират естествената красота на бамбуковия материал с лесна поддръжка, типична за щори от изкуствени материали (пластмаса, алуминий). Щорите са напълно водоустойчиви и могат да се почистват с вода  без това да навреди на бамбуковия материал.
  • За разлика от алуминиевите щори бамбукът не се нагрява при излагане на слънце и поддържа по-ниска температура в помещението. През зимата създават допълнителна въздушна завеса и подобряват изолацията.
  • Възможност за използване на тясна и широка стълбица, с която се постига много добро затъмнение в помещението дори при силно слънце.
  • Щори "Bamboss" се предлагат в 5 естествени нюанса.
  • Ширината на ламелите от  3.5 и 5 см демонстрира дори от разстояние, че това не е обикновена щора.Дебелината от 2 мм на ламела е гаранция за стабилност. Широките ламели осигуряват достатъчно  място помежду си за светлина в помещението, когато го желаете.

дървени щори